Onze troeven:

Flexibel

7 op 7, 24 uur per dag open.

Ligging

De autostrade E313 met de afrit Hasselt-Zuid en Hasselt-Oost en het station liggen op nog geen 5 minuten reisafstand.

Het centrum van Hasselt en het station zijn ook prima te voet te bereiken en liggen op nog geen 10 minuten wandelafstand.

Daarnaast is parkeren geen probleem, wij hebben namelijk een parking ter beschikking.

Eerlijk en betrokken

Ons vast team van begeleiders staat in nauw contact met de ouders. Wij vinden het zeer belangrijk om dagelijks tijd te nemen om een praatje te maken over jullie kind. Daarnaast gebruiken wij ook een heen en weer schriftje en is er altijd een mogelijkheid voor een individueel gesprek.

Ook is er een mogelijkheid voor individuele begeleiding bij onze coach.

Totaalpakket

Wij bieden all inclusive kinderopvang aan kinderen van 0 tem 12 jaar met zeer flexibele openingstijden en een uitgebreide gezinsondersteuning omdat de combinatie werk en gezin niet altijd even eenvoudig combineerbaar is.

Ook is het mogelijk om dagen te wisselen of een extra dag opvang in de week te nemen door onze flexplekken. Daarnaast bieden wij ziekenopvang, zodat jullie niet altijd vrij hoeven te nemen als jullie kind zich niet lekker voelt.

Positief en stimulerend

Onze kinderopvang is kindvriendelijk en huiselijk ingericht waar wij met behulp van positief opvoeden en de pedagogische idee├źn van Korzack de kinderen helpen bij hun ontwikkeling. Wij geloven dat kinderen meer leren als je ze stimuleert om dingen zelf op te lossen en te doen. Positieve aandacht en aanmoediging van begeleiders motiveren de kinderen bij hun ontwikkeling. Centraal staat hierbij de betrokkenheid en het welbevinden van ieder individueel kind binnen de groep. Wij delen de visie van Korzack dat het kind recht heeft op respect voor zijn of haar eigenheid.